Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

JE FAVORIETE DEALER

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Camden Edition MINI Camden Edition

DE MINI CAMDEN EDITION.

Vanaf € 25.950* disclaimer

FOLLOW YOUR BEAT.

De nieuwe MINI Camden Edition is een rockster en icoon op zich. Geïnspireerd door de geboorteplaats van legendes en het kloppende hart van Noord-Londen. MINI koestert de pure aantrekkingskracht en het mysterie van onontdekt talent. Het volgen van je eigen beat is essentieel, maar MINI vindt het net zo belangrijk om te genieten van de rit.

MINI Camden Video
HIGHLIGHTS BUITENKANT.

ROCKSTER MEETS GO-KART GEVOEL.

Met een goede eerste indruk overwin je de massa. Daarom vind je de MINI Camden Edition in een oogverblindende Island Blue-kleur, met 16-inch lichtmetalen Victory Spoke-velgen en LED-kop- en achterlichten. Laat je gaan met een go-kart en straal als een rockster.

MINI Camden Edition - Exterior

VAL OP VANUIT ELKE HOEK.

Of het nu de 3-deurs of de 5-deurs is, de MINI Camden Edition is gemaakt voor karakter. Vrienden en familie staan in de rij voor een ritje, want het magnetisme van de Camden Edition blijft duren. Ervaar de magie die deze editie iconisch maakt.

Rijd in een MINI 3-deurs Camden Edition voor €25.950 of €365/maand.

MINI FINANCIAL SERVICES HELPT JE OP WEG MET JOUW MINI

In dit ruime aanbod van services voor particulieren en professionelen vind je vast een financiële formule en verzekering die past bij jouw MINI.

MINI

MINI Financiële Renting

De meest flexibele huurformule voor professionelen? Dat is Financiële Renting! Je bepaalt zelf het voorschot en de restwaarde van je MINI. Zo heb je de keuze om op het einde van je contract de restwaarde te betalen en je MINI te houden, of je wagen terug te brengen en een gloednieuw model te kiezen. Je kiest of je onderhoud en verzekering wil toevoegen aan de formule. Bovendien beschik je met deze formule over je MINI zonder je bedrijfskapitaal te investeren.

(3) Maandelijkse huurprijs van een MINI Financiële Renting berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een MINI Cooper 5-deurs Camden Edition een verkoopprijs van € 23.388,43 excl. BTW (€ 28.300,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 3.550 excl. BTW en een restwaarde van € 9.575,43 excl. BTW. Dit salonaanbod richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem. Restwaarde: minimum 15,18% van de aankoopprijs. Deze salondeal is geldig vanaf vrijdag 3 december 2021 tot en met maandag 31 januari 2022. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen. 

Om je goed te informeren over onze maandprijzen tonen wij je graag een representatief voorbeeld van een financieel product. Op die manier krijg je een beeld van hoe de financiering van je MINI verloopt.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

MINI
MINI

MINI Select.

De meest voordelige formule voor particulieren? Dat is MINI Select. Hiermee betaal je een maandelijkse aflossing. En dat op basis van een formule die rekening houdt met de waarde van je MINI op het einde van je contract. De prijs van deze MINI Select is zonder voorschot. Het betalen van een voorschot verlaagt het maandelijkse bedrag. Is je contract afgelopen? Dan betaal je ofwel het openstaande saldo en hou je je MINI ofwel breng je je wagen terug en kies je een gloednieuw model.

(4) MINI Cooper 5-deurs Camden Edition prijs: € 28.300 Voorschot: € 0. Kredietbedrag: € 28.300. Duurtijd van 48 maanden. Maandelijks termijnbedrag: € 365. Laatste verhoogde termijnbedrag: € 11.575. Totaal door de consument te betalen bedrag, excl. voorschot: € 28.300. Maximum 60.000 km. MINI Select is een verkoop op afbetaling met een laatste verhoogd termijnbedrag voorbehouden aan particulieren en met, indien individueel bedongen en onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheid tot overname van het voertuig door uw MINI concessiehouder, bemiddelaar in consumentenkrediet (agent in nevenfunctie). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, kredietgever (BE 0451.453.242 – RPR Mechelen). Het verstrekken van bijkomende waarborgen of het sluiten van andere overeenkomsten kan vereist worden. Alle prijzen en jaarlijks kostenpercentage zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. 

HIGHLIGHTS BINNENKANT.

APPLAUS VOOR DE HOOFDACT.

Terwijl toeschouwers applaudiseren voor de buitenkant, weten alleen de gepassioneerde fans dat MINI's geheime talent schuilt in het doordachte interieur. De MINI Camden Edition wordt geleverd met een premium Connected Navigation pakket, een panoramisch zonnedak en een Piano Black Exterieur pakket.
MINI Camden Edition - Binnenkant

ERVAAR DE VIP-BEHANDELING.

Krijg een backstage-gevoel en maak je eigen green room met de veranderende interieurverlichtings-designs in de MINI Camden. De modussen 'Lounge' en 'Sport' hebben elk een eigen kleurenschema. De instellingen voor de displays kan je afstemmen op de MINI Driving Modes en combineer je met de kleuren van de nieuwe Ambient Light-optie.
MODELLEN.

VIND JE BEAT.

Het MINI Camden Edition-pakket is beschikbaar voor verschillende van onze iconische modellen. Volg je beat en kies wat het beste bij je past. Zin in een meet-and-greet met onze rockster? Zoek een verdeler in je buurt en plan een proefrit.
MINI Camden Edition - 5-Deurs Hatch - F55 MINI Camden Edition - 5-Deurs Hatch - F55

MINI ONE 5-DEURS CAMDEN EDITION.

Inclusief:

 • Motorprestaties: One (ook verkrijgbaar: Cooper, Cooper S)
 • Island Blue carrosseriekleur + alternatief kleurenpaneel
 • Panoramisch zonnedak
 • Buitenspiegelkappen in carrosseriekleur
 • 16” Victory Spoke lichtmetalen velgen
 • Piano Black buitenkant
 • Binnenoppervlakken in Piano Black
 • Camden Edition instaplijsten
 • Side Scuttle-badges Camden Edition
 • Comfort Pack  (Centrale armsteun vooraan, Opbergpakket, enz.)
 • Connected Navigation Pack (Navi, Apple Car Play, RTTI enz.)  
 • Similileder Carbon Black
 • Park Distance Control (PDC) achter

Vanaf € 28.300* disclaimer

grey line
MINI Camden Edition - 3-Deurs Hatch - F56 MINI Camden Edition - 3-Deurs Hatch - F56

MINI ONE 3-DEURS CAMDEN EDITION.

Inclusief:

 • Motorprestaties: One (ook verkrijgbaar: Cooper, Cooper S)
 • Island Blue carrosseriekleur + alternatief kleurenpaneel
 • Panoramisch zonnedak
 • Buitenspiegelkappen in carrosseriekleur
 • 16” Victory Spoke lichtmetalen velgen
 • Piano Black buitenkant
 • Binnenoppervlakken in Piano Black
 • Camden Edition instaplijsten
 • Side Scuttle-badges Camden Edition
 • Comfort Pack (Centrale armsteun vooraan, Opbergpakket, enz.) 
 • Connected Navigation Pack (Navi, Apple Car Play, RTTI enz.)  
 • Similileder Carbon Black
 • Park Distance Control (PDC) achter
 • Comfort Pack  (Centrale armsteun vooraan, Opbergpakket, enz.)

Vanaf € 25.950* disclaimer

HUIDIGE SPECIALS.

MINI 3-Deurs - Salondeals 2022

ONTDEK SALONDEALS