JE FAVORIETE DEALER

ONZE MOTOREN : OP VOLLE KRACHT DE TOEKOMST TEGEMOET

dam Image

 

 

Onze missie is simpel: motoren maken die zo zuinig, krachtig en schoon mogelijk zijn. Het ecologische aspect is voor ons altijd erg belangrijk geweest. Zo werd gedurende de afgelopen 20 jaar de gemiddelde CO2-uitstoot van het hele BMW Group gamma met meer dan 40% verminderd. 

dam Image

 

Uiteraard mag er niet ingeboet worden op het gekende iconische rijplezier. Zo maken we van de nieuwste technologieën gebruik in onze TwinPower Turbo motoren en koppelen we zo maximale prestaties aan zuinigheid. 

Brandstof tot nadenken

De laatste jaren werd de keuze van een voertuig er niet makkelijker op. Naast de keuze tussen diesel en benzine zijn er ook de plug-in hybrides. Wat kies je nu best? Wel, wees gerust: voor elk type motor geldt hetzelfde principe : zo zuinig, krachtig én schoon mogelijk.

MINI DIESELMOTOREN : DE KRACHT VAN DUURZAAMHEID

De performante katalysatoren en dieselpartikelfilters in onze TwinPower Dieselmotoren zorgen ervoor dat de uitstoot sterk gereduceerd wordt. Elke nieuwe MINI beantwoordt perfect aan de strenge EU6 normen.

dam Image
dam Image
dam Image
dam Image

MINI BENZINEMOTOREN : MINDER UITSTOOT, MEER KRACHT UIT ELKE DRUPPEL

Ook onze benzinemotoren ondergaan straffe evoluties. Hoogtechnologische snufjes zorgen dat er nog meer uit elke druppel benzine wordt gehaald. Onze motoren zijn op zo efficiënter en krachtiger dan ooit. Het is dan ook niet te verwonderen dat de BMW Group verschillende opeenvolgende jaren de titel ‘International Engine of the Year’ in de wacht sleepte.

dam Image
dam Image

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID : DUBBELE AANDRIJVING VOOR DUBBEL RIJPLEZIER

De MINI Countryman Plug-In Hybride brengt twee werelden samen. De benzinemotor drijft de voorwielen aan terwijl de achterwielen aangedreven worden door de elektrische motor. Resultaat: in amper 6,8 seconden naar 100km/u bij een gecombineerde CO2 uitstoot van amper 49g/km! Met een elektrisch rijbereik tot 42 km en een totaal rijbereik tot 500 km hoeft u zich ook geen zorgen te maken om stil te vallen.

 

Kortom, dynamisch rijden was nooit zo duurzaam.

SAMEN VOOR EEN GROENER WAGENPARK

MINI moedigt het overstappen naar een groenere wagen aan met een Milieubonus. Rij je momenteel met een wagen ingeschreven vóór 31/12/2010 (Euronorm EU4 of lager), dan krijg je tot 31/12/2017 een milieubonus van 2000 euro. Enige voorwaarde: je nieuwe MINI mag maximaal 130 g CO2/km uitstoten. Deze bonus is bovendien cumuleerbaar met alle bij MINI gekende acties. Vraag meer info bij uw MINI verdeler.