MINI

WIJ BLIJVEN GEOPEND.
EEN TIKKELTJE ANDERS.

We verzekeren de veiligheid van onze klanten, leveranciers en ons personeel.

De veiligheid en gezondheid van onze klanten, leveranciers en ons personeel is onze grootste prioriteit. Om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken, is een bezoek in onze showrooms enkel mogelijk op afspraak vanaf 27 maart. Zowel voor nieuwe wagens als voor MINI Used Car Next.

Ook de werkplaatsen blijven geopend op afspraak met toepassing van de social distancing regels en de meest strikte veiligheidsmaatregelen. Je kan dus nog steeds bij ons terecht voor een onderhoud, herstelling en bandenwissel.

MINI-verdelers blijven beschikbaar. Vanop afstand.

Onze MINI verdelers zijn steeds beschikbaar via telefoon, e-mail, op onze sociale media en op afspraak. We gebruiken alle nodige digitale tools om je vanop afstand te ondersteunen. Van autoconfiguratie tot proefrit, en van bestelling tot levering.

  • Bekijk wanneer de MINI ambassadeurs beschikbaar zijn en maak een afspraak in de showroom.
  • Bekijk ons modelaanbod online via de car configurator en de onmiddellijk beschikbare stockwagens via de stocklocator.
  • Onze tweedehandswagens vind je op de MINI Used Car Next website.
  • Zin in een testrit? Die boek je hier bij je MINI verdeler. Geen zorgen: we nemen alle sanitaire maatregelen zodat de testrit veilig is.
  • Onze MINI verdelers staan voor je klaar via telefoon, e-mail, sociale netwerken en zelfs videocalls. Hier vind je je dichtstbijzijnde.

MINI Covid maatregelen

Heb je nog vragen? Neem zeker een kijkje op onze FAQ-pagina.