Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

JE FAVORIETE DEALER

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI 60 Years Edition – groen, wit en zwart – vooraanzicht MINI 60 Years Edition – groen, wit en zwart – vooraanzicht

MINI 60 YEARS
EDITION.

TER VIERING VAN ZES DECENNIA TIJDLOOSHEID.

TRADITIONEEL HEDENDAAGS.

In 1959 creëerde Alec Issigonis een tijdloos stijlicoon, dat op perfecte wijze de tijdgeest wist te vangen. Slim, vertederend en charismatisch: de originele Mini kon met geen enkele andere auto worden vergeleken. Om 60 jaar iconisch design en unieke rijeigenschappen als van een kart te vieren hebben de designers van MINI de lat hoger gelegd teneinde een uniek collector's item te creëren. De MINI 60 Years Edition ziet er vanuit elke hoek fascinerend uit en straalt stijl en attitude uit – met een knik naar het verleden, maar tegelijkertijd met de blik op een spannende toekomst gericht.

DE EVOLUTIE GAAT DOOR.

MINI vertegenwoordigt nog steeds de traditionele waarden van intelligent ruimtegebruik, unieke styling en fantastische rijeigenschappen. Om het jubileum te vieren hebben wij de MINI 60 Years Edition gecreëerd, die in beperkte oplage als MINI 3-deurs en 5-deurs beschikbaar zal zijn. Deze vormt het perfecte huwelijk tussen het MINI erfgoed en dynamische moderniteit.

DRIE- OF VIJFDEURS?

De MINI 60 Years Edition is beschikbaar als MINI 3-deurs of 5-deurs.
MINI 60 Years Edition – 3-deurs en 5-deurs – vooraanzicht MINI 60 Years Edition – 3-deurs en 5-deurs – vooraanzicht

60 YEARS OF NOW.

MINI 60 Years Edition – groen en wit – zijaanzicht
De buitenkant van de MINI 60 Years Edition vormt een perfecte aanvulling op het interieur om van begin tot eind een harmonieus uiterlijk te creëren. Geïnspireerd door de jaren 60 en zijn levendige erfgoed hebben MINI-ontwerpers de British Racing Green-carrosseriekleur alleen voor deze modellen nagemaakt. Bijzondere jubileumaccenten en trimbehandelingen hernemen de geest van het origineel in een moderne smaak en zorgen voor exclusiviteit. Optioneel is de buitenkleur ook verkrijgbaar in Melting Silver, Midnight Black en MINI Yours Enigmatic Black paintwork als alternatieven.

MODERN KLASSIEK VAKMANSCHAP.

MINI 60 Years Edition – interieur – cockpit en stoelen
MINI´s traditie van oog voor detail en individueel maatwerk is de drijvende kracht achter het design van het interieur. Eerlijke materialen worden gecombineerd met innovatieve designs en subtiele tinten en zorgen voor verfijnde oppervlakken voor uw dashboardpanelen en portierbekledingen.
MINI 60 Years Edition – cockpit – proefrit

PROEFRIT.

Beleef zelf de meest recente MINI 3-deurs en MINI 5-deurs. Neem gewoon contact op met uw plaatselijke dealer, maak een proefrit en begin met genieten.