JE FAVORIETE DEALER

MINI Huur Lange Termijn DISCLAIMER

(1) MINI Financial Services is een handelsbenaming van BMW Financial Services Belgium NV.MINI Huur Lange Termijn richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. 

 

(2) Bij de aanbieding van de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de bestuurdersverzekering en/of de rechtsbijstandsverzekering treedt BMW Financial Services op als verbonden verzekeringsagent (ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 16.500 A) van Allianz Benelux NV, verzekeringsonderneming erkend onder FSMA-nummer 0097. Merk op dat BMW Financial Services niet adviseert op grond van een verplichting tot een onpartijdige analyse. Indien u klachten heeft met betrekking tot de verzekeringsbemiddelingsdiensten van BMW Financial Services Belgium NV, kan u zich wenden tot de Ombudsman voor de Verzekeringen (de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, Tel: +32 (2) 547 58 71; Fax: +32 (2) 547 59 75; E-mail: info@ombudsman.as).     

 

(3) De dienst MINI Protection houdt in dat BMW Financial Services Belgium NV, in geval van bepaalde schade aan de MINI, afstand doet van haar recht van verhaal overeenkomstig de contractuele voorwaarden.

 

(4) De richtlijnen die door BMW Financial Services Belgium NV gegeven worden vormen geen fiscaal advies. Wij raden u aan voor uw financiële en fiscale omstandigheden eigen boekhoudkundig, fiscaal of juridisch advies in te winnen.