Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur
MINI
MINI CAMDEN
MINI
MINI ELECTRIC mosaert
MINI
MINI COUNTRYMAN NORTHWOOD
MINI
MINI JCW CLUBMAN
MINI
MINI CABRIO SIDEWALK
MINI
MINI CLUBMAN YOURS

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Electric Mosaert Edition

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE
NORTHWOOD EDITION.

€ 405/maand* excl. BTW huur voor professionelen

JOUW NORTHWOOD EDITION SALONDEAL

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE NORTHWOOD EDITION

MINI

UITGERUST TOT IN DE PUNTJES

 • Metaalkleur inbegrepen
 • Panoramisch schuifdak
 • Dakrails
 • Zwarte 17’ velgen Channel Spoke (One – Cooper) of zwarte 18’ velgen Pin Spoke (vanaf Cooper S).
 • Antraciet dakhemel
 • Side Scuttles Northwood Edition
 • Northwood Edition dakstickers
 • Northwood Edition Sticker op decoratieve binnenlijst
 • Northwood Edition deurdrempels
 • Northwood Edition sticker bestuurdersportier
 • Achteruitrijcamera, parkingsensoren voor- en achteraan en Park Assist.
MINI

VOOR PROFESSIONELEN
MINI FINANCIAL RENTING.

De meest flexibele huurformule voor professionelen? Dat is Financiële Renting! Je bepaalt zelf het voorschot en wat je doet met de restwaarde van je MINI. Zo heb je op het einde van je contract de keuze om je MINI te behouden, of hem terug te brengen en een gloednieuw model te kiezen. Bovendien beschik je met deze formule over je MINI zonder je bedrijfskapitaal te investeren.

MINI

VOOR PARTICULIEREN
MINI SELECT.

MINI

De meest voordelige formule voor particulieren? Dat is MINI Select. Hiermee betaal je een maandelijkse aflossing. En dat op basis van een formule die rekening houdt met de waarde van je MINI op het einde van je contract. De prijs van deze MINI Select is zonder voorschot. Door een voorschot te betalen, verlaag je het maandelijkse bedrag. Contract afgelopen? Dan betaal je ofwel het openstaande saldo en hou je je MINI, ofwel breng je je wagen terug en kies je een nieuw model.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.
Om je goed te informeren over onze maandprijzen tonen wij je graag een representatief voorbeeld van een financieel product. Op die manier krijg je een beeld van hoe de financiering van je MINI verloopt.

example 

VRAGEN?

Een vraag over jouw MINI Northwood Edition? Wil je jouw MINI op afstand configureren of een testrit boeken? Neem dan nu contact op met jouw MINI Dealer in jouw buurt.

MINI

ONTDEK DE VOLLEDIGE UITRUSTING

VOLLEDIGE UITRUSTING
image

DROMEN VAN VERRE REIZEN.

Ontdek deze speciale MINI editie die doet dromen dankzij zijn mooie afwerking, geïnspireerd op de Engelse stad Northwood. Vanbuiten: geïnspireerd door de natuur. Binnenin: volledig uitgerust, boordevol comfort.

HIGHLIGHTS

text Content table image Content table image
KLEUR SAGE GREEN METALIC
PANORAMADAK
ELEKTRISCHE KLEP

MOGELIJKHEDEN  VOOR JOUW NORTHWOOD EDITION

text Content table image Content table image
MOTORISATIES : CO2 : VERBRUIK:
Benzine: Cooper (136 pk), Cooper S (163 pk)
Diesel: One D (116 pk), Cooper D (136 pk),
Cooper SD (190 pk)
Plug-in hybride: Cooper SE ALL4 (220 pk)All 4: Cooper SD, Cooper SE
40 - 170 g/km (WLTP) 1.7 - 7.5 l/100 km (WLTP)

JOUW NORTHWOOD EDITION SALONDEAL
OOK BESCHIKBAAR ALS MINI COOPER COUNTRYMAN

MINI COOPER COUNTRYMAN 
NORTHWOOD EDITION  

MINI

UITGERUST TOT IN DE PUNTJES

 • Metaalkleur inbegrepen
 • Panoramisch schuifdak
 • Dakrails
 • Zwarte 17’ velgen Channel Spoke (One – Cooper) of zwarte 18’ velgen Pin Spoke (vanaf Cooper S)
 • Antraciet dakhemel
 • Side Scuttles Northwood Edition
 • Northwood Edition dakstickers
 • Northwoord Edition Sticker op decoratieve binnenlijst
 • Northwood Edition deurdrempels
 • Northwood Edition sticker bestuurdersportier
 • Achteruitrijcamera, parkingsensoren voor- en achteraan en Park Assist
MINI

De op deze website vermelde uitzonderlijke voorwaarden zijn niet cumuleerbaar met andere acties of promoties van MINI Belux of met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een MINI ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De aanbiedingen zijn aanbevolen en geldig op elke nieuwe MINI besteld en gekocht van 02/12/2021 tot en met 31/01/2022 bij de deelnemende MINI concessiehouders in België en geleverd en gefactureerd voor 30/09/2022. De getoonde wagens zijn afgebeeld met opties en vormen geen contractueel engagement. Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve indien anders vermeld, en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen of vergissingen. 

(1) Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting.
(2) Actie geldig tot en met 31/01/2022. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.
(3) Maandelijkse huurprijs van een MINI Financiële Renting berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een MINI Countryman Plug-in HYBRIDE Northwood Edition een verkoopprijs van € 37.727,27 excl. BTW (€ 45.650 incl. BTW), mits een voorschot van € 5.700 excl. BTW en een restwaarde van € 14.859,26 excl. BTW. Dit salonaanbod richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem. Restwaarde: minimum 15,11% van de aankoopprijs. Deze salondeal is geldig vanaf vrijdag 3 december 2021 tot en met maandag 31 januari 2022. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen. 
(4) MINI Countryman Plug-in HYBRIDE Northwood Edition -  prijs: € 45.650 Voorschot: € 0. Kredietbedrag: € 45.650. Duurtijd van 48 maanden. Maandelijks termijnbedrag: € 605,00. Laatste verhoogde termijnbedrag: € 17.877,16. Totaal door de consument te betalen bedrag, excl. voorschot: € 45.650,00. Maximum 60.000 km. MINI Select is een verkoop op afbetaling met een laatste verhoogd termijnbedrag voorbehouden aan particulieren en met, indien individueel bedongen en onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheid tot overname van het voertuig door uw MINI concessiehouder, bemiddelaar in consumentenkrediet (agent in nevenfunctie). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, kredietgever (BE 0451.453.242 – RPR Mechelen). Het verstrekken van bijkomende waarborgen of het sluiten van andere overeenkomsten kan vereist worden. Alle prijzen en jaarlijks kostenpercentage zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. 

MINI
MINI CAMDEN
MINI
MINI ELECTRIC mosaert
MINI
MINI COUNTRYMAN NORTHWOOD
MINI
MINI JCW CLUBMAN
MINI
MINI CABRIO SIDEWALK
MINI
MINI CLUBMAN YOURS