Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur
MINI
MINI CAMDEN
MINI
MINI ELECTRIC mosaert
MINI
MINI COUNTRYMAN NORTHWOOD
MINI
MINI JCW CLUBMAN
MINI
MINI CABRIO SIDEWALK
MINI
MINI CLUBMAN YOURS

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Electric Mosaert Edition MINI Electric Mosaert Edition

MINI ELECTRIC
mosaert EDITION.

€ 365/maand* excl. BTW huur voor professionelen

JOUW mosaert EDITION SALONDEAL

MINI ELECTRIC mosaert EDITION

MINI

UITGERUST TOT IN DE PUNTJES

 • Keuze uit 2 exterieurkleuren British Racing Green of Midnight Black
 • Specifiek panoramisch schuifdak MINI Electric mosaert Edition
 • Specifieke 17" tentacle spoke wielen aluvelgen MINI Electric mosaert Edition
 • MINI Electric mosaert Edition sidescuttleszijspoilers
 • MINI Electric mosaert Edition badge
 • Zwarte spiegelkappens
 • LED grootlichten en LED achterlichten met Union Jack design
 • Cross Punch Carbon Black lederen interieur
 • Inleglijsten MINI Electric mosaert Edition
 • Deurdrempels MINI Electric mosaert Edition
 • Verwarmde zetels
 • Achteruitkijkcamera
MINI

VOOR PROFESSIONELEN
MINI FINANCIAL RENTING.

De meest flexibele huurformule voor professionelen? Dat is Financiële Renting! Je bepaalt zelf het voorschot en wat je doet met de restwaarde van je MINI. Zo heb je op het einde van je contract de keuze om je MINI te behouden, of hem terug te brengen en een gloednieuw model te kiezen. Bovendien beschik je met deze formule over je MINI zonder je bedrijfskapitaal te investeren.

MINI

VOOR PARTICULIEREN
MINI SELECT.

MINI

De meest voordelige formule voor particulieren? Dat is MINI Select. Hiermee betaal je een maandelijkse aflossing. En dat op basis van een formule die rekening houdt met de waarde van je MINI op het einde van je contract. De prijs van deze MINI Select is zonder voorschot. Door een voorschot te betalen, verlaag je het maandelijkse bedrag. Contract afgelopen? Dan betaal je ofwel het openstaande saldo en hou je je MINI, ofwel breng je je wagen terug en kies je een nieuw model.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.
Om je goed te informeren over onze maandprijzen tonen wij je graag een representatief voorbeeld van een financieel product. Op die manier krijg je een beeld van hoe de financiering van je MINI verloopt.

example 

VRAGEN?

Een vraag over jouw MINI Electric Mosaert Edition? Weet je nog niet of elektrisch rijden iets voor jou is? Wil je jouw MINI op afstand configureren of een testrit boeken? Neem dan nu contact op met jouw MINI Dealer in jouw buurt.

MINI

ONTDEK DE VOLLEDIGE UITRUSTING

VOLLEDIGE UITRUSTING
image

CHARGED BY CREATIVITY.

Twee begrippen die MINI en mosaert gemeen hebben? Creativiteit en duurzaamheid. Daarom slaan we de handen in elkaar voor een exclusieve samenwerking. Paul Van Haver (Stromae), Coralie Barbier en Luc Van Haver zijn het team achter dit creatieve label. De samenwerking tussen MINI en mosaert stopt niet bij een gepersponaliseerde auto en een capsulecollectie. Rond het project werd een uniek creatief universum bedacht. Zoals een ode aan de lichtheid (zowel van de ecologische voetafdruk van de elektrische wagen als van de kleding) en aan de droomwereld. Zij ontwierpen een unieke MINI Electric. En die kan jij nu in huis halen.

HIGHLIGHTS

text Content table image Content table image
CROSS PUNCH CARBON BLACK LEDEREN INTERIEUR
INLEGLIJSTEN MINI ELECTRIC mosaert EDITION
PANORAMISCH SCHUIFDAK MET TARTAN PATROON

MOGELIJKHEDEN  VOOR JOUW mosaert EDITION

text Content table image Content table image
MOTORISATIE : CO2 : VERBRUIK :
100%  Elektrisch
100% Fiscaal aftrekbaar
0 g/km (WLTP) 15.2 - 17.6 kWh/100 km (WLTP)

De op deze website vermelde uitzonderlijke voorwaarden zijn niet cumuleerbaar met andere acties of promoties van MINI Belux of met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een MINI ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De aanbiedingen zijn aanbevolen en geldig op elke nieuwe MINI besteld en gekocht van 02/12/2021 tot en met 31/01/2022 bij de deelnemende MINI concessiehouders in België en geleverd en gefactureerd voor 30/09/2022. De getoonde wagens zijn afgebeeld met opties en vormen geen contractueel engagement. Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve indien anders vermeld, en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen of vergissingen. 

(1) Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting.
(2) Actie geldig tot en met 31/01/2022. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.
(3) Maandelijkse huurprijs van een MINI Financiële Renting berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een MINI Electric mosaert Edition een verkoopprijs van € 32.603,31 excl. BTW (€ 39.450,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 4.900 excl. BTW en een restwaarde van € 12.142,70 excl. BTW. Dit salonaanbod richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem. Restwaarde: minimum 15,03% van de aankoopprijs. Deze salondeal is geldig vanaf vrijdag 3 december 2021 tot en met maandag 31 januari 2022. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen. 
(4) MINI Electric mosaert Edition prijs: € 39.450 Voorschot: € 0. Kredietbedrag: € 39.450. Duurtijd van 48 maanden. Maandelijks termijnbedrag: € 540. Laatste verhoogde termijnbedrag: € 14.609,95. Totaal door de consument te betalen bedrag, excl. voorschot: € 39.450. Maximum 60.000 km. MINI Select is een verkoop op afbetaling met een laatste verhoogd termijnbedrag voorbehouden aan particulieren en met, indien individueel bedongen en onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheid tot overname van het voertuig door uw MINI concessiehouder, bemiddelaar in consumentenkrediet (agent in nevenfunctie). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, kredietgever (BE 0451.453.242 – RPR Mechelen). Het verstrekken van bijkomende waarborgen of het sluiten van andere overeenkomsten kan vereist worden. Alle prijzen en jaarlijks kostenpercentage zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. 

MINI
MINI CAMDEN
MINI
MINI ELECTRIC mosaert
MINI
MINI COUNTRYMAN NORTHWOOD
MINI
MINI JCW CLUBMAN
MINI
MINI CABRIO SIDEWALK
MINI
MINI CLUBMAN YOURS