Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur
MINI
MINI ELECTRIC
MINI
MINI 3-DEURS
Islington
MINI
MINI Countryman
Islington
MINI
MINI Clubman
Islington
MINI
MINI Countryman
PLUG-in hybride
MINI
MINI 5-deurs
Islington
MINI
MINI CABRIO
Islington
MINI
MINI
John Cooper Works
MINI
MINI
JCW GP

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Electric

MINI Electric

Salonaanbod voor €31.114.

Afgebeeld model: MINI Electric (0 g/km WLTP) met opties.

Salonaanbod € 395/maand excl. btw, huur voor professionelen.*

Interesse in een MINI Electric als professional? Dan is het aanbod op de MINI Electric S iets voor jou. Via een flexibele Financiële Renting-formule geniet u van 0% onderhoudskosten en 0% voorschot, maar wel van 100% MINI.

(*) Maandelijkse huurprijs van een MINI Financiële Renting berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een MINI Electric met een verkoopprijs van € 27.355,37 excl. BTW (€ 33.100 incl. BTW), mits een restwaarde van € 9.601,89 excl. BTW. Deze publiciteit richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 28/11/2019 tot en met 02/03/2020. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen.

Om je goed te informeren over onze maandprijzen tonen wij je graag een representatief voorbeeld van een financieel product. Op die manier krijg je een beeld van hoe de financiering van je MINI verloopt.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

MINI MINI
MINI MINI

*MINI Electric Trim S Contante prijs: € 31114 Voorschot: € 6188,23. Kredietbedrag: € 24925,78. Duurtijd van 48 maanden. Maandelijks termijnbedrag: € 305. Laatste verhoogde termijnbedrag: € 11306,45. Totaal door de consument te betalen bedrag, excl. voorschot: € 25641,45. Maximum 60.000 km. MINI Select is een verkoop op afbetaling met een laatste verhoogde termijnbedrag voorbehouden aan particulieren en met, indien individueel bedongen en onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheid tot overname van het voertuig door uw BMW concessiehouder, bemiddelaar in consumentenkrediet (agent in nevenfunctie). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, kredietgever (BE 0451.453.242 – RPR Mechelen). Het verstrekken van bijkomende waarborgen of het sluiten van andere overeenkomsten kan vereist worden. Alle prijzen en jaarlijks kostenpercentage zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen.

UITGERUST TOT IN DE PUNTJES.

  • Rijbereik tot 232 km (WLTP)
  • Geen motorgeluid
  • Opladen in normaal stopcontact (230V)
  • 16" aluminium velgen
  • MINI Navigatie 6,5"  Scherm
  • DAB Tuner
  • Apple Car Play
  • LED koplampen

Volledige optielijst onderaan.

MINI MINI

(1) Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting.
(2) Actie verlengd tot 02/03/2020. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.

MINI

LIEVER EEN PERSOONLIJKE OFFERTE?

Weet jij tot in de puntjes wat je wil? Vraag dan een offerte voor je MINI Electric van jouw keuze en profiteer ook van mooie salonvoordelen.

MOGELIJKHEDEN VOOR DE MINI Electric:

MINI MINI

Volledige uitrusting van dit aanbod.

Trim S
MINI

Elektrisch rijden, hoe werkt dat precies?

Als je nog niet goed weet of elektrisch rijden past bij jou, geven we graag een antwoord op al je vragen.

MINI

MINI saloncondities.

Kijk je graag nog even rond bij de andere MINI modellen? Ontdek dan hier alle saloncondities.

De op deze website vermelde uitzonderlijke voorwaarden zijn niet cumuleerbaar met andere acties of promoties van MINI Belux of met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een MINI ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De aanbiedingen zijn aanbevolen en geldig op elke nieuwe MINI besteld en gekocht van 28/11/2019 tot en met 02/03/2020 bij de deelnemende MINI concessiehouders in België en geleverd en gefactureerd voor 30/06/2020. De getoonde wagens zijn afgebeeld met opties en vormen geen contractueel engagement. Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve indien anders vermeld, en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen of vergissingen.

MINI